Door diverse aannemers wordt er hard gewerkt aan de Nieuwlanderweg. Bij de werkzaamheden zijn vanmiddag op verschillende plaatsen een stroomkabel en een telefoonkabel geraakt. Hier kan in ieder geval een groot deel van de adressen aan de Nieuwlanderweg last van ondervinden. Monteurs zetten zich in de storingen zo snel mogelijk te verhelpen.
Zodra het is opgelost communiceren we weer via deze kanalen. De Gemeentewinkel is ook geinformeerd. 

Klik hier om naar het nieuwsbericht te gaan.

Agrariër André van der Heide blij met wisselwerking Boskalis

De vele regen van de afgelopen weken, in combinatie met de werkzaamheden aan de Postweg maakt de omgeving van zijn boerderij Hoeve Leiden er bepaald niet schoner op. ‘Het is een grote prutbende rond de deur, maar ach, daar verander je weinig aan. Het werk moet nou eenmaal gebeuren en die jongens doen er alles aan om de overlast te beperken.’ Agrariër André van der Heide woont met echtgenote Anja en hun drie kinderen al bijna 20 jaar op Hoeve Leiden, een gemengd boerenbedrijf met zo’n honderd melkkoeien, veertig stieren en zestig stuks jongvee. De wegenbouwers van Boskalis kennen hem inmiddels goed. Veel materieel is op zijn erf gestald en dagelijks maakt hij wel een praatje met de mannen. Altijd opgewekt en altijd bereid om te zoeken naar een oplossing als er een probleem dreigt te ontstaan. ‘Je moet het samen doen. En als je er positief ingaat, kom je het verst.’ Voor de camera geeft hij zijn mening over de reconstructie.

Agrariër André van der Heide is blij met wisselwerking Boskalis. ‘Je moet het samen doen. En als je er positief ingaat, kom je het verst.’ Voor de camera geeft hij zijn mening over de reconstructie.
Video afspelen

Deel dit nieuwsbericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Overig nieuws