Door diverse aannemers wordt er hard gewerkt aan de Nieuwlanderweg. Bij de werkzaamheden zijn vanmiddag op verschillende plaatsen een stroomkabel en een telefoonkabel geraakt. Hier kan in ieder geval een groot deel van de adressen aan de Nieuwlanderweg last van ondervinden. Monteurs zetten zich in de storingen zo snel mogelijk te verhelpen.
Zodra het is opgelost communiceren we weer via deze kanalen. De Gemeentewinkel is ook geinformeerd. 

Klik hier om naar het nieuwsbericht te gaan.

Binnendijkse weg Lancasterdijk als omleiding Postweg

Met ingang van dinsdag 6 december wordt de binnendijkse weg langs de Lancasterdijk tijdelijk opengesteld voor eenrichtingsverkeer vanaf de Stengweg tot de Stuifweg. Hiermee wordt de verkeersdruk op De Stengweg verminderd, wat een verzoek was vanuit De Cocksdorp tijdens de dorpenronde.

De Stengweg blijft open in twee richtingen maar gemotoriseerd verkeer in zuidelijke richting heeft nu een alternatieve weg. De Postweg is in de weken rond Kerstmis en de jaarwisseling tijdelijk weer toegankelijk voor alle verkeer.

Vervolgens dicht de gemeente in de week van 9 t/m 13 januari de gaten in de bermen van De Stengweg. Na de oplevering van de Postweg in mei 2023 worden de bermen voorzien van graskeien.

De omleidingskaart wordt hierop momenteel aangepast.

Deel dit nieuwsbericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Overig nieuws