Door diverse aannemers wordt er hard gewerkt aan de Nieuwlanderweg. Bij de werkzaamheden zijn vanmiddag op verschillende plaatsen een stroomkabel en een telefoonkabel geraakt. Hier kan in ieder geval een groot deel van de adressen aan de Nieuwlanderweg last van ondervinden. Monteurs zetten zich in de storingen zo snel mogelijk te verhelpen.
Zodra het is opgelost communiceren we weer via deze kanalen. De Gemeentewinkel is ook geinformeerd. 

Klik hier om naar het nieuwsbericht te gaan.

Boete voor autoverkeer op fietspad Zanddijk

Autoverkeer dat gebruikmaakt van het (nieuwe) fietspad vanaf de Muyweg richting De Koog wordt vanaf nu direct beboet. Het nieuwe fietspad wordt momenteel door veel automobilisten als snelle sluiproute gebruikt, nu de Postweg gedeeltelijk is afgesloten. Dit levert veel overlast en gevaarlijke situaties op voor fietsers.

Door de werkzaamheden aan de Postweg is het kruispunt met de Muyweg tijdelijk afgesloten. Daarom is een tijdelijke omleiding ingesteld voor bewoners aldaar en bestemmingsverkeer van en naar de Muyweg. Alleen bewoners en bestemmingsverkeer met een ontheffing mogen nu over de  Zanddijk (is fietspad) rijden tussen de Muyweg en de Slufterweg. Bewoners hebben hierover een brief met ontheffing ontvangen.

Het fietspad tussen de Muyweg en de Ruigendijk mag alleen door enkele aanwonenden met een ontheffing gebruikt worden. Doorgaand verkeer moet de aangegeven omleiding via de Hoofdweg volgen. Doorgaand verkeer zonder ontheffing dat toch gebruikmaakt van het fietspad tussen de Slufterweg en de Ruigendijk, wordt vanaf nu direct beboet.  De afsluiting Muyweg-Postweg wordt aan het eind van week 8 of begin week 9 weer opengesteld voor verkeer.

Deel dit nieuwsbericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Overig nieuws