Door diverse aannemers wordt er hard gewerkt aan de Nieuwlanderweg. Bij de werkzaamheden zijn vanmiddag op verschillende plaatsen een stroomkabel en een telefoonkabel geraakt. Hier kan in ieder geval een groot deel van de adressen aan de Nieuwlanderweg last van ondervinden. Monteurs zetten zich in de storingen zo snel mogelijk te verhelpen.
Zodra het is opgelost communiceren we weer via deze kanalen. De Gemeentewinkel is ook geinformeerd. 

Klik hier om naar het nieuwsbericht te gaan.

Droge dagen goed voor bestraten Zuid-Eierland

Het droge weer deze week kwam de stratenmakers van Schraag Straatwerk, die in opdracht van Boskalis de klinkerbestrating aanleggen in Zuid-Eierland, goed van pas. Er kon flink meters worden gemaakt met het machinaal leggen van de stenen. Daardoor kan volgende week maandag, 17 januari, worden gestart met het bestraten van de kruising Postweg/Muyweg.

Dat heeft wat consequenties voor de bereikbaarheid van een aantal woningen en de verkeersafwikkeling. Tot de kruising klaar is, gaat de Muyweg dicht. Het eenrichtingsverkeer op de Slufterweg wordt omgedraaid. Dat betekent dat de weg dan alleen toegankelijk is vanaf de Postweg.

De afwikkeling van verkeer richting De Cocksdorp v.v. blijft ongewijzigd via de Oorsprongweg lopen. De aanwonenden van de Muyweg voor wie de afsluiting direct gevolgen heeft, zijn door Boskalis en de gemeente persoonlijk op de hoogte gesteld.

Deel dit nieuwsbericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Overig nieuws