Door diverse aannemers wordt er hard gewerkt aan de Nieuwlanderweg. Bij de werkzaamheden zijn vanmiddag op verschillende plaatsen een stroomkabel en een telefoonkabel geraakt. Hier kan in ieder geval een groot deel van de adressen aan de Nieuwlanderweg last van ondervinden. Monteurs zetten zich in de storingen zo snel mogelijk te verhelpen.
Zodra het is opgelost communiceren we weer via deze kanalen. De Gemeentewinkel is ook geinformeerd. 

Klik hier om naar het nieuwsbericht te gaan.

Dronebeelden van een prachtig asfalt werk

Woensdag heeft de asfaltploeg van BAM Infra vanaf de Kogerweg tot aan de Georgiëweg en de Akenbuurt gewerkt. Donderdag werd het gedeelte van de Ruigendijk tot voorbij de Staart onder handen genomen. Vrijdag stoomden de asfalteerders door naar de Kogerweg.

De asfalttransporten door Millenaar en Schaik (tweede foto) lopen gesmeerd en de ‘treintjes’ komen af en aan. Het is heerlijk werken met deze prachtige weersomstandigheden. De productie ligt ontzettend hoog en het resultaat is er ook naar. Het is een feest om op Texel aan het werk te zijn, aldus BAM.

De dronebeelden zijn gemaakt door Ferry Swier van BAM Infra.

 

 

Deel dit nieuwsbericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Overig nieuws

Nieuws

Texelse primeur!

Het is zover: de eerste lading zandkleurig asfalt is gelegd! Het was prachtig weer om te asfalteren dus BAM Infra heeft goed kunnen doorwerken. Hieronder

Lees bericht »