Door diverse aannemers wordt er hard gewerkt aan de Nieuwlanderweg. Bij de werkzaamheden zijn vanmiddag op verschillende plaatsen een stroomkabel en een telefoonkabel geraakt. Hier kan in ieder geval een groot deel van de adressen aan de Nieuwlanderweg last van ondervinden. Monteurs zetten zich in de storingen zo snel mogelijk te verhelpen.
Zodra het is opgelost communiceren we weer via deze kanalen. De Gemeentewinkel is ook geinformeerd. 

Klik hier om naar het nieuwsbericht te gaan.

Binnen de bouwhekken – maart

Binnen de afzettingen is BAM Infra volop bezig met de Nieuwlanderweg. De baan ligt klaar voor de asfalteringswerkzaamheden die deze week (week 10) zijn gestart.

We verwachten slecht weer en harde wind aan het einde van de week. Omdat we niet onder alle weersomstandigheden kunnen werken, zullen we waarschijnlijk een dag niet op de bouw zijn. Dat is geen probleem, met dit soort dagen is rekening gehouden in de planning.

 

De stratenmakers zijn al volop aan het werk om de banden aan te leggen! Deze banden plaatsen we alvast zodat daar omheen kan worden geasfalteerd.

Mooi nieuw zwart asfalt. Hier wordt een wegenbouwer blij van!

Deel dit nieuwsbericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Overig nieuws

Nieuws

Texelse primeur!

Het is zover: de eerste lading zandkleurig asfalt is gelegd! Het was prachtig weer om te asfalteren dus BAM Infra heeft goed kunnen doorwerken. Hieronder

Lees bericht »