Door diverse aannemers wordt er hard gewerkt aan de Nieuwlanderweg. Bij de werkzaamheden zijn vanmiddag op verschillende plaatsen een stroomkabel en een telefoonkabel geraakt. Hier kan in ieder geval een groot deel van de adressen aan de Nieuwlanderweg last van ondervinden. Monteurs zetten zich in de storingen zo snel mogelijk te verhelpen.
Zodra het is opgelost communiceren we weer via deze kanalen. De Gemeentewinkel is ook geinformeerd. 

Klik hier om naar het nieuwsbericht te gaan.

Logo Gemeente Texel
Logo Gemeente Texel
[weglot_switcher]

Inloopmiddag aanwonenden over plannen Postweg tot en met De Cocksdorp

In samenwerking met Dorpscommissie Eierland en Ondernemersvereniging De Cocksdorp organiseert gemeente Texel een inloopmiddag voor aanwonenden van de Postweg. Tijdens de bijeenkomst worden de plannen en het ontwerp voor de tweede fase van de Postweg toegelicht, het deel tussen de kruising Slufterweg en De Cocksdorp. Dat staat voor de winter van 2022-2023 op de planning. Onderdeel van de reconstructie is ook de entree van het dorp. Na overleg met de dorpscommissie, Vakantiepark De Krim en de ondernemersvereniging is besloten op de huidige kruising een rotonde aan te leggen met drie poten: Postweg, Vuurtorenweg en Molenlaan. Tijdens de middag kunnen ook vragen worden gesteld.

Als gevolg van de coronamaatregelen zijn bewoners en ondernemers per brief gevraagd zich aan te melden voor een tijdvak. De bijeenkomst vindt plaats in het Eierlandsche Huis.

Deel dit nieuwsbericht

Overig nieuws