Door diverse aannemers wordt er hard gewerkt aan de Nieuwlanderweg. Bij de werkzaamheden zijn vanmiddag op verschillende plaatsen een stroomkabel en een telefoonkabel geraakt. Hier kan in ieder geval een groot deel van de adressen aan de Nieuwlanderweg last van ondervinden. Monteurs zetten zich in de storingen zo snel mogelijk te verhelpen.
Zodra het is opgelost communiceren we weer via deze kanalen. De Gemeentewinkel is ook geinformeerd. 

Klik hier om naar het nieuwsbericht te gaan.

Logistiek als uitdaging bij asfalteren Nieuwlanderweg

Bij BAM Infra zijn ze wel wat gewend. Kilometers asfalt verwerkt het bedrijf op dagelijkse basis. Ook op de Nieuwlanderweg verliep de asfaltering voorspoedig. Het kabel- en leidingwerk kostte meer tijd dan voorzien, maar het asfalt werd binnen de planning aangebracht. David Kalkman, projectorganisator bij BAM Infra, vertelt over de asfaltkeuzes die voor dit project werden gemaakt en over de logistiek die bij het werken met groot materieel op een eiland net wat anders verloopt. Al was het maar omdat er een boot tussen zit.

BAM Infra-projectorganisator David Kalkman vertelt over het gebruikte asfalt voor de Nieuwlanderweg.
Video afspelen

Deel dit nieuwsbericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Overig nieuws

Nieuws

Texelse primeur!

Het is zover: de eerste lading zandkleurig asfalt is gelegd! Het was prachtig weer om te asfalteren dus BAM Infra heeft goed kunnen doorwerken. Hieronder

Lees bericht »