Door diverse aannemers wordt er hard gewerkt aan de Nieuwlanderweg. Bij de werkzaamheden zijn vanmiddag op verschillende plaatsen een stroomkabel en een telefoonkabel geraakt. Hier kan in ieder geval een groot deel van de adressen aan de Nieuwlanderweg last van ondervinden. Monteurs zetten zich in de storingen zo snel mogelijk te verhelpen.
Zodra het is opgelost communiceren we weer via deze kanalen. De Gemeentewinkel is ook geinformeerd. 

Klik hier om naar het nieuwsbericht te gaan.

Rotonde Ruigendijk richting De Koog weer open

Verkeer van en naar De Koog kan vanaf donderdag 11 november weer gebruik maken van de rotonde Ruigendijk. De rotonde is als eerste deel van de reconstructie Postweg aangepakt en bijna klaar voor openstelling. Aannemer Boskalis vervolgt hierna het werk aan de Postweg tot en met de Muyweg. Actuele info en omleidingen zijn hier te vinden.

Wat is gedaan?

De rotonde heeft een nieuwe onder-, tussen- en toplaag asfalt gekregen en nieuwe belijning. Het naastliggende fietspad is ook opnieuw geasfalteerd. De zandkleurige toplaag wordt later aangebracht. Verder zijn de noodzakelijke kabels en leidingen omgelegd of vernieuwd.

Postweg tot en met kruising Muyweg

Ondertussen is het oude asfalt van de Postweg tot en met de kruising met de Muyweg ook gefreesd en afgevoerd. Momenteel zijn de nutsbedrijven daar bezig met het verleggen en/of vernieuwen van kabels en leidingen. De verwachting is dat in week 47 (22 t/m 26 november) dit stuk weg nieuw asfalt krijgt.

De toegang tot de Postweg vanaf de rotonde blijft dus voorlopig nog dicht.

Deel dit nieuwsbericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Overig nieuws