Door diverse aannemers wordt er hard gewerkt aan de Nieuwlanderweg. Bij de werkzaamheden zijn vanmiddag op verschillende plaatsen een stroomkabel en een telefoonkabel geraakt. Hier kan in ieder geval een groot deel van de adressen aan de Nieuwlanderweg last van ondervinden. Monteurs zetten zich in de storingen zo snel mogelijk te verhelpen.
Zodra het is opgelost communiceren we weer via deze kanalen. De Gemeentewinkel is ook geinformeerd. 

Klik hier om naar het nieuwsbericht te gaan.

Start werkzaamheden Postweg op 11 oktober

Vanaf 11 oktober start aannemer Boskalis gefaseerd met de reconstructie van de Postweg. De rotonde Ruigendijk tot de Limietweg wordt als eerste aangepakt. Verkeer van en naar De Cocksdorp wordt dan via de Hoofdweg en Waalderweg omgeleid. Aanwonenden en landeigenaren zijn per brief over de werkzaamheden geïnformeerd.

Werkzaamheden bestaan o.a. uit het frezen van het asfalt als, het verbreden van het wegvak als ook het aanleggen van een veilige fietsoversteekplek met middengeleider. PWN maakt van de gelegenheid gebruik de waterleiding te vernieuwen. Het streven is de werkzaamheden eind oktober voor dit wegdeel te volbrengen.

Omleidingen
Verkeer van en naar De Cocksdorp wordt omgeleid via de Waalderweg en Hoofdweg. Bestemmingsverkeer kan te allen tijde op de plaats van bestemming komen. (Brom)fietsverkeer wordt omgeleid over de Zanddijk. De routes worden aangegeven met gele borden. Deze worden deze week geplaatst.

Meer weten?
Wilt u meer weten over de reconstructie van de Postweg? Ga dan naar www.opwegnaarnoord.nl. Daar zijn vanaf nu alle actualiteiten en wetenwaardigheden te vinden. Ook kunt u zich daar aanmelden voor de digitale nieuwsbrief die regelmatig wordt verzonden.

Deel dit nieuwsbericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Overig nieuws