Door diverse aannemers wordt er hard gewerkt aan de Nieuwlanderweg. Bij de werkzaamheden zijn vanmiddag op verschillende plaatsen een stroomkabel en een telefoonkabel geraakt. Hier kan in ieder geval een groot deel van de adressen aan de Nieuwlanderweg last van ondervinden. Monteurs zetten zich in de storingen zo snel mogelijk te verhelpen.
Zodra het is opgelost communiceren we weer via deze kanalen. De Gemeentewinkel is ook geinformeerd. 

Klik hier om naar het nieuwsbericht te gaan.

Tijdelijke afsluiting Hollandseweg

25 t/m 27 oktober en 14 november tot 16 december

De Hollandseweg is van 25 oktober tot en met 27 oktober tijdelijk afgesloten voor verkeer. In deze periode worden nieuwe kabels en leidingen aangebracht, en een nieuwe duiker op het kruispunt van de Hollandseweg met de Postweg.

Hoofdweg – Strengweg
Dit betekent dat verkeer dat nu via de Hollandseweg naar De Cocksdorp rijdt, wordt omgeleid via de Hoofdweg – Strengweg. Op vrijdag 28 oktober is de Hollandseweg weer geopend, uitsluitend als eenrichtingsweg voor verkeer richting De Cocksdorp. Dat wordt over een tijdelijke verharding geleid.

Nogmaals
Vanaf 14 november wordt het wegdeel waar ook het kruispunt Hollandsweg onderdeel van is, voorzien van een nieuwe fundering en asfalt. Dat betekent dat doorgaand verkeer naar De Cocksdorp vanaf dan tot de kerstvakantie uitsluitend de route Hoofdweg-Strengweg kan gebruiken. Dat traject is nu ook al in gebruik voor verkeer dat vanuit De Cocksdorp komt.

Vanaf 16 december is het kruispunt weer open voor alle verkeer. Dan is De Cocksdorp ook weer via de Postweg en Hollandseweg te bereiken. Tenzij  winterse omstandigheden dit onmogelijk maken.

Deel dit nieuwsbericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Overig nieuws