Door diverse aannemers wordt er hard gewerkt aan de Nieuwlanderweg. Bij de werkzaamheden zijn vanmiddag op verschillende plaatsen een stroomkabel en een telefoonkabel geraakt. Hier kan in ieder geval een groot deel van de adressen aan de Nieuwlanderweg last van ondervinden. Monteurs zetten zich in de storingen zo snel mogelijk te verhelpen.
Zodra het is opgelost communiceren we weer via deze kanalen. De Gemeentewinkel is ook geinformeerd. 

Klik hier om naar het nieuwsbericht te gaan.

Vernieuwde weg Akenbuurt krijgt vorm

De werkzaamheden aan de Akenbuurt zijn in volle gang. De weg tussen de Kogerweg en de rotonde met de Pontweg is het laatste traject dat in deze fase onder handen wordt genomen. Ook op dit deel is het asfalt versleten en verkeert het fietspad in slechte staat. Het oude asfalt is inmiddels verwijderd en  nieuwe fundering wordt aangebracht. Nieuw is de komst van een voetpad langs de Akenbuurt. De rijbaan schuift op in noordelijke richting, zodat naast het fietspad een pad voor voetgangers gerealiseerd kan worden. Dit tot grote vreugde van veel buurtbewoners voor wie de Akenbuurt een vast onderdeel is van het dagelijkse ‘rondje met het hondje’ of een wandeling. Ongeveer ter hoogte van het kombord zal het tracé wat afbuigen om ruimte te maken voor het voetpad aan de dorpskant.

Deel dit nieuwsbericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Overig nieuws

Nieuws

Texelse primeur!

Het is zover: de eerste lading zandkleurig asfalt is gelegd! Het was prachtig weer om te asfalteren dus BAM Infra heeft goed kunnen doorwerken. Hieronder

Lees bericht »