Door diverse aannemers wordt er hard gewerkt aan de Nieuwlanderweg. Bij de werkzaamheden zijn vanmiddag op verschillende plaatsen een stroomkabel en een telefoonkabel geraakt. Hier kan in ieder geval een groot deel van de adressen aan de Nieuwlanderweg last van ondervinden. Monteurs zetten zich in de storingen zo snel mogelijk te verhelpen.
Zodra het is opgelost communiceren we weer via deze kanalen. De Gemeentewinkel is ook geinformeerd. 

Klik hier om naar het nieuwsbericht te gaan.

Voorbereidende werkzaamheden rotonde Postweg van start

De komende dagen wordt snoei- en kapwerk verricht om ruimte te creëren voor de nieuwe rotonde op het noordelijkste deel van de Postweg. Het werk veroorzaakt minimale hinder.

Bosplantsoen

Het betreft ongeveer 900 m2 bosplantsoen waarvan enkele bomen in de groenstrook langs de Postweg tegenover de entree Molenlaan. De betreffende grond is aangekocht van Staatsbosbeheer om de rotonde mogelijk te maken.

Herplant

Na afronding van de aanleg van de rotonde wordt duidelijk of de ruimte tussen het huidige fietspad en de nieuwe rotonde nog ruimte laat voor herplant van bomen. Indien dit niet het geval blijkt wordt naar andere locaties uitgeweken.

Hinder

De snoei- en kapwerkzaamheden zullen minimaal hinder veroorzaken. De wegwerkzaamheden voor de nieuwe rotonde vinden in de eerste maanden van 2023 plaats.

Deel dit nieuwsbericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Overig nieuws