Door diverse aannemers wordt er hard gewerkt aan de Nieuwlanderweg. Bij de werkzaamheden zijn vanmiddag op verschillende plaatsen een stroomkabel en een telefoonkabel geraakt. Hier kan in ieder geval een groot deel van de adressen aan de Nieuwlanderweg last van ondervinden. Monteurs zetten zich in de storingen zo snel mogelijk te verhelpen.
Zodra het is opgelost communiceren we weer via deze kanalen. De Gemeentewinkel is ook geinformeerd. 

Klik hier om naar het nieuwsbericht te gaan.

Omleidingen

Doorgaand verkeer tussen De Cocksdorp en Den Burg wordt omgeleid via De Waal. De omleiding voor het doorgaande verkeer worden aangegeven met gele borden. Bewoners kunnen altijd via een verharding op de plaats van bestemming komen. De nood- en hulpdiensten zijn geïnformeerd over de omleidingen en de beschikbare routes naar aanliggende percelen.

Omleidingen bij sluiting Akenbuurt v.a. 29 maart 2021
Vanaf maandag 29 maart is naast de Nieuwlanderweg en Kogerweg ook de Akenbuurt afgesloten voor doorgaand verkeer. Om de druk op de omleidingsroutes door De Koog te beperken is de adviesroute vanaf de veerboot over Oudeschild en De Waal. Ook wordt een omleiding via de vernieuwde Emmalaan en Bernhardlaan naar de Waal aangegeven. Deze routes worden ook vanuit noord naar zuid omgekeerd toegepast.