Door diverse aannemers wordt er hard gewerkt aan de Nieuwlanderweg. Bij de werkzaamheden zijn vanmiddag op verschillende plaatsen een stroomkabel en een telefoonkabel geraakt. Hier kan in ieder geval een groot deel van de adressen aan de Nieuwlanderweg last van ondervinden. Monteurs zetten zich in de storingen zo snel mogelijk te verhelpen.
Zodra het is opgelost communiceren we weer via deze kanalen. De Gemeentewinkel is ook geinformeerd. 

Klik hier om naar het nieuwsbericht te gaan.

Omleidingen

Verkeer naar en van De Koog kan weer via de vernieuwde rotonde Ruigendijk rijden. Doorgaand verkeer tussen de rotonde Ruigendijk en De Cocksdorp wordt omgeleid via de Hoofdweg langs de Slufterweg. De omleiding voor het doorgaande verkeer worden aangegeven met gele borden. Bewoners kunnen altijd via een verharding op de plaats van bestemming komen. De nood- en hulpdiensten zijn geïnformeerd over de omleidingen en de beschikbare routes naar aanliggende percelen.

Let op: de Muyweg is vanaf 17 januari tijdelijk dicht. Zodra de bestrating op het kruispunt Muyweg/Postweg klaar is, wordt de weg weer als eenrichtingsverkeer in gebruik genomen. Ten tijde van deze werkzaamheden wordt het eenrichtingsverkeer van de Slufterweg omgedraaid. Dus die is vanaf de Postweg toegankelijk.